Koristimo kolačiće kako bismo korisnicima olakšali korištenje naše web stranice. Klikom na gumb "U redu" pristajete na korištenje preferencijalnih, statističkih i marketinških kolačića za nas i naše partnere. Funkcionalni kolačići koriste se za održavanje funkcionalnosti web stranice tijekom cijelog razdoblja pregledavanja web stranice. Detaljne informacije i postavke kolačića možete pronaći ovdje.

» O nama

Leonarto.hr

Pozdrav Dragi kupci,
dopusti da se prvo predstavimo tebi. Tvrtka za oslikavanje slika sa sjedištem u gradu Snina u Slovačkoj, osnovana 2005. godine, specijalizirala se profesionalno za slikanje platna, proizvodnju slikarstva i ispis na slikarskom platnu. Tijekom svog postojanja proizveli smo i prodali više od 100 000 slika, a naši kupci uglavnom su iz Njemačke, Nizozemske i cijele EU.

Čitav proizvodni proces, od proizvodnje okvira, rastezanja platna do okvira, pripreme za tisak kao i samog tiska, u potpunosti je pod našom kontrolom. Zahvaljujući tome, možemo brzo i fleksibilno odgovoriti na zahtjeve kupaca i garantirati nenadmašnu kvalitetu i cijenu naših slika. Ako ste zainteresirani za slikanje platna dimenzija i debljine okvira, kojih nema u našem cjeniku ili u e-trgovini, nemojte očajavati. Tvrtka Bestposter izrađuje slike po mjeri, u skladu s vašim potrebama, u najkraćem mogućem roku.

Platno
Nudimo visokokvalitetno pisano slikarsko platno marke Rubens 300g / m2, sastavljeno od 100% pamuka, koje ima srednju strukturu i pogodno je za sve vrste boja. Nudimo vam ovo slikarsko platno u obliku valjanih kolutova u različitim širinama i duljinama, tako da možete prilagoditi veličinu slike prema svojim idejama i zahtjevima. Tkanine se, međutim, mogu uokviriti, ali možete odabrati i široku paletu visokokvalitetnih pamučnih platna u sjeni nategnutim na laganom drvenom slijepom okviru koji više nije potrebno uokvirivati.

Slikarstvo platna na okviru
Visokokvalitetno platneno platno za pamučno slikanje razvučeno je na okvir koji je izrađen od laganih, ali jakih profilnih traka izrađenih od visokokvalitetnog smrekovog drva osušenog do vlage od 12%. Platno je čvrsto ispruženo preko rubova okvira i pričvršćeno na dno okvira, što omogućuje slikanje na bočnim rubovima slike. Stoga više nije potrebno kadrirati sliku.

Ispisane slike
Nudimo vam visokokvalitetni ispis na platnu. Veliku pažnju pridajemo kvaliteti materijala za proizvodnju - visokokvalitetni tisak ekološkog otapala u kombinaciji s Rubens platnom 300g / m2 jamči visoku trajnost i dugotrajnost naših materijala. Boje najkvalitetnije s UV otpornošću jamče raznolikost i postojanost boje u unutrašnjosti najmanje 50 godina.

Bit ćemo jako sretni ako u našoj trgovini pronađete ono što tražite i naravno da vam želimo savjete, ideje, prijedloge koji bi mogli dodatno poboljšati vaše zadovoljstvo prilikom kupovine u našoj internetskoj trgovini.

Želimo vam ugodno vrijeme na našoj stranici i nadamo se da ćete pronaći ono što tražite.

Ugodan dan!
www.leonarto.hr

Created by the system www.fast-webshop.com

ZjI5OWF