Koristimo kolačiće kako bismo korisnicima olakšali korištenje naše web stranice. Klikom na gumb "U redu" pristajete na korištenje preferencijalnih, statističkih i marketinških kolačića za nas i naše partnere. Funkcionalni kolačići koriste se za održavanje funkcionalnosti web stranice tijekom cijelog razdoblja pregledavanja web stranice. Detaljne informacije i postavke kolačića možete pronaći ovdje.

» Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja

Podatke koje nam dostavljate putem leonarto.hr, služe isključivo za pružanje pojedinačnih usluga i neće biti proslijeđeni trećim osobama ili na neki drugi način komercijalno eksploatirani.

Opći uvjeti poslovanja se primjenjuju se na poslovni odnos između kupca i tvrtke www.leonarto.hr ; Strojárska 2949/110, 06901 Snina, Slovačka, OIB: 34820710, PDV-EU: SK1020016690. Osoba odgovorna za poslovanje je www.leonarto.hr (s.zgabur@gmail.com / +421 907 080 934).

Moguće nas je kontaktirati putem e-maila info@leonarto.hr ili putem telefona na broj
+421 907 080 934 radnim danom od 08:00 - 16:00.

 

Pružatelj (usluge) se obvezuje:

- isporučiti pravu vrstu i količinu robe za kupovnu cijenu i uvjeti plaćanja stupaju na snagu na dan slanja elektronske narudžbe,
- isporučiti robu po normama, propisima i pravilima koje vrijede u EU.Kupac se obvezuje:


- naručenu robu ispravno preuzeti, provjeriti cjelovitost paketa, u slučaju propusta odmah obavijestiti prijevoznika (kurirsku službu),
- u roku od 7 dana platiti robu po kupoprodajnoj cijeni i u cijelosti u skladu sa uvjetima plaćanja koji vrijede na dan slanja narudžbe,  u suprotnom će narudžba biti otkazana.


Raskid ugovora,  i povrat robe bez navedenog razloga

Potrošač je ovlašten po zakonu br. 108/2000 §11 par.1 bez navođenja razloga raskinuti ugovora u roku od 7 dana od dana preuzimanja robe ili od dana nastanka ugovora o pružanju usluge, ukoliko kupac prodavaču na vrijeme i pravilno dostavi potrebne informacije u skladu sa § 10 istog zakona. O raskidu ugovora, potrošač mora da informira prodavača pismeno i to e-mailom ili pismom.

 

Povrat robe do 15 dana

Do 15 dana je rok kada možete vratiti robu bez navođenja razloga za to, međutim poštarina i drugi troškovi nastali pri slanju robe neće Vam biti nadoknađeni.

Pri povratu robe u roku od 15 dana potrebno je s robom popuniti i poslati Formular za povrat robe.

Roba mora biti u originalnom pakiranju i ne smije biti oštećena. U slučaju povrata robe, roba poslana na plaćanje pouzećem.  Po prijemu i provjeri vraćene robe, vratit ćemo Vam novac na bankovni račun. Roba ne smije biti korištena na bilo koji način.

 

Plaćanje i uvjeti dostave

Za svaki naručeni proizvod plaćate unaprijed (bankovni transfer, uplatom na račun u banci, PayPal ili neki drugi način) ili pouzećem. Rok dostave za svaku robu je različit. Ukoliko je naručetno više proizvoda skupa, u jednoj narudžbi, prolongira se vrijeme isporuke do najdužeg vrijemena potrebnog za isporuku svakog od pojedinačnih proizvoda. Pri nepredviđenim okolnostima poput gubitka robe od strane pošte, ili oštećenja robe, kašnjenja isporuke od strane kurira, roba može biti vraćena i kupcu će biti vraćen novac.

Rok isporuke je obično 2 do 5 radnih dana, u zavisnosti od dostupnosti proizvoda. Za svaki proizvod istaknuto je očekivano vrijeme dostave. Kod naručivanja različitih proizvoda vrijeme isporuke bit će duže jer se svi proizvodi isporučuju zajedno.

 

Popusti i akcije

Nije moguće kombinirati više akcija ili popusta u jednoj narudžbi.

Također, akcija ili popust se ne može koristiti od strane jednog kupca u više narudžba za vrijeme trajanja akcije.

 

Uvjeti reklamacija


U slučaju dostave oštećene robe, ili pak dostave pogršne robe, molimo Vas obavjestite nas u roku od 7 dana od nastanka greške. Kontaktirajte nas putem e-maila, u kojem ćete nam napisat broj narudžbe i opis reklamacije.

Pri slanju reklamirane robe, potrebno je priložiti i popunjeni Formular povrata robe. U najkraćem mogućem roku kotaktirat ćamo Vas i Vaša reklamacija će biti sprovedena u zakonskom roku.

Ukoliko kupac ne ispuni sve navedene zahteve prodavač nije dužan poštivati zakonskih normi o reklamaciju i završiti proces u roku od 30 dana.

Reklamacije ne vrijede za robu oštećenu nestručnim i nemarnim rukovanjem. Zaštite svoju robu od uzroka koje je mogu oštetiti, prirodnih elemanata te vrmenskih utjecaja.

Prava potrošača vezana za prodavača proizlaze iz Zakona o zaštiti potrošača NN 41/14 kao i zakona donesenog na osobu udredbi EU Uredba (EZ) br. 2006/2004 i Uredba (EU) br. 181/2011.

Osobne podatka treba koristiti u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka NN 106/12 statuta korištenim jedino u svrhe poslovanja između prodavatelja i kupca, i neće biti proslijeđene trećoj strani (s iznimkom osoba koje vrše prijevoz robe).

 

www.leonarto.hr,
Strojárska 2949/110,
069 01 Snina,
Slovačka

 

Created by the system www.fast-webshop.com

YjY0MTBlYz