Koristimo kolačiće kako bismo korisnicima olakšali korištenje naše web stranice. Klikom na gumb "U redu" pristajete na korištenje preferencijalnih, statističkih i marketinških kolačića za nas i naše partnere. Funkcionalni kolačići koriste se za održavanje funkcionalnosti web stranice tijekom cijelog razdoblja pregledavanja web stranice. Detaljne informacije i postavke kolačića možete pronaći ovdje.

» Zaštita osobnih podataka
Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Uvjeti zaštite osobnih podataka

I.

Temeljne odredbe

 1. Administrator osobnih podataka u skladu sa stavkom 5. točkom (o) Zakona br. 18/2018 Zbirke zakona o zaštiti osobnih podataka, s izmjenama i dopunama (u nastavku: Zakon) je www.leonarto.hr s matičnim brojem tvrtke: 34820710 i sjedištem na adresi: Strojárska 2949/110, 069 01 Snina (u nastavku: administrator).
 2. Kontakt podaci administratora su:

adresa: Strojárska 2949/110, 06901 Snina

e-mail adresa: s.zgabur@gmail.com

telefonski broj: 0905 418 196  

 1. Osobni podaci su svi podaci o identificiranoj fizičkoj osobi ili fizičkoj osobi koja se može identificirati; fizička osoba koja se može identificirati je fizička osoba koja se može izravno ili neizravno identificirati, posebno na osnovi određenog identifikatora, kao što su ime, osobni identifikacijski broj, podaci o lokaciji, mrežni identifikator ili na osnovi jednog ili više obilježja specifičnih za njezin fizički, fiziološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili društveni identitet.
 2. Administrator je imenovao osobu odgovornu za zaštitu osobnih podataka. Kontakt podaci odgovorne osobe su: www.leonarto.hr, Strojárska 2949/110, 06901 Snina, 0905 418 196.

 

II.

Izvori i kategorije obrađenih osobnih podataka

 1. Administrator obrađuje osobne podatke koje ste mu pružili ili osobne podatke koje je administrator dobio na temelju Vaše ispunjene narudžbe.
 2. Administrator obrađuje Vaše identifikacijske i kontakt podatke.

Zakoniti razlog i svrha obrade osobnih podataka

 1. Zakoniti razlog obrade osobnih podataka je:
 • ispunjenje ugovora između Vas i administratora u skladu s člankom 13. stavkom 1. točkom (b) Zakona.
 1. Svrha obrade osobnih podataka je:
 • rješavanje Vaše narudžbe i provođenje prava i obveza koji proizlaze iz ugovornog odnosa između Vas i administratora; tijekom naručivanja traže se osobni podaci potrebni za uspješnu obradu narudžbe (ime i adresa, kontakt). Pružanje osobnih podataka nužan je uvjet za zaključivanje i ispunjavanje ugovora, dok nepružanjem osobnih podataka administrator ne može zaključiti ili ispuniti ugovor.
 1. Od strane administratora neće doći do automatske individualne odluke u skladu s člankom 28. Zakona.

IV.

Vrijeme pohrane osobnih podataka

 1. Administrator pohranjuje osobne podatke:
 • u razdoblju potrebnom za provođenje prava i obveza koji proizlaze iz ugovornog odnosa između Vas i administratora i ostvarivanje prava iz ugovornih odnosa (u razdoblju od 15 godina od prestanka ugovornog odnosa).
 1. Nakon isteklog razdoblja pohrane osobnih podataka administrator će izbrisati osobne podatke.

V.

Primatelji osobnih podataka (administratorovi suradnici)

 1. Primatelji osobnih podataka su osobe iz tvrtka DPD Parcel d.o.o., Mgr. Gabriela Zgaburová (računovođa)
 • suradnici za isporuku robe / usluge / izvršavanje plaćanja na temelju ugovora,
 • osiguravajuće usluge upravljanja e-trgovinom (Webareal) i ostale usluge povezane s upravljanjem e-trgovinom,
 • osiguravajuće marketinške usluge.
 1. Administrator ne namjerava predati osobne podatke trećoj zemlji (zemlji izvan EU) ili međunarodnoj organizaciji.

VI.

Vaša prava

 1. Pod uvjetima određenima u Zakonu imate:
 • pravo na pristup svojim osobnim podacima u skladu s člankom 21. Zakona,
 • pravo na ispravak osobnih podataka u skladu s člankom 22. Zakona, eventualno pravo na ograničenje obrade u skladu s člankom 24. Zakona,
 • pravo na brisanje osobnih podataka u skladu s člankom 23. Zakona,
 • pravo prigovora na obradu u skladu s člankom 27. Zakona,
 • pravo na prijenos podataka u skladu s člankom 26. Zakona,
 • pravo na opoziv suglasnosti za obradu u pisanom ili elektroničkom obliku na adresu ili e-mail adresu administratora navedenu u čl. III Uvjeta.
 1. Također imate pravo podnijeti žalbu Uredu za zaštitu osobnih podataka ako smatrate da je povrijeđeno Vaše pravo na zaštitu osobnih podataka.

VII.

Uvjeti sigurnosti osobnih podataka

 1. Administrator izjavljuje da je prihvatio sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za osiguranje osobnih podataka.
 2. Administrator je prihvatio tehničke mjere za osiguranje pohrane podataka i pohrane osobnih podataka u papirnatom obliku, naročito lozinke, antivirusni program.
 3. Administrator izjavljuje da pristup osobnim podacima imaju samo osobno ovlaštene osobe.

VIII.

Završne odredbe

 1. Slanjem narudžbe putem internetskog obrasca za narudžbu potvrđujete da ste upoznati s Uvjetima zaštite osobnih podataka i da ih u cijelosti prihvaćate.
 2. Za odobrenje ovih uvjeta označite suglasnost u internetskom obrascu. Označenom suglasnošću potvrđujete da ste upoznati s Uvjetima zaštite osobnih podataka i da ih u cijelosti prihvaćate.
 3. Administrator ima pravo izmijeniti Uvjete. Na svojim internetskim stranicama objavit će novu verziju Uvjeta zaštite osobnih podataka, istodobno će Vam novu verziju uvjeta i odredbi poslati na Vašu e-mail adresu koju ste dali administratoru.

Uvjeti stupaju na snagu 25. svibnja 2018. godine.

Created by the system www.fast-webshop.com

NzBhZTNl